Idea dan Realita


Kedengarannya sedap diucapkan, namun tak seindah yang dirasakan.

Udah gitu aja

Iklan

2 thoughts on “Idea dan Realita”

  1. […] wong ngomong ASU, karo banter pisan, maksute ora kudu ono asu terus diceluk, nanging biasane wong mau nembe mangkel, nesu, utowo ora seneng karo kahanan, wong liyo, sing ora podo karo karepe. utowo iso ugo ono masalah sing ra iso dirampungke. mumetke ndase, kiro-kiro mergo koyo ngene iki. […]

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s