Hubungi “bocahcilik”


Iklan

16 thoughts on “Hubungi “bocahcilik”

  1. permisi mas… salam kenal…
    maafkan aku telah nyasar ke sini..
    tapi kok kyknya aku kenal yg punya blog ini
    bener nggak ya
    ah cuma perasaan aja kali ya :):D:))=))
    ===========
    eh, tot, la kok isoh nemu neng kene ?
    nganggo keyword opo ?

  2. kang pir pir kowe nikah ra kabar kabar
    piye wis bosen urip po ! asem yoo
    mad, mbakol tahu bakso neng jogja payu ra !
    prospek dak mad

  3. poro purnawirawan santri piye apalane siro kabeh! hehehe…………………
    mantan santri wis do dadi GALI opo durung ……
    hehehe…………………..
    aku neng magelang sak iki
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir
    kang pir pir

  4. haha…jebule ana kang pirdi ya… kang kerud juga ada… rame temen ya kiye …ana kang siswanto (kebumen mbok ya?)

    purnawirawan santri aroyan apalane esih pada anyantel mbok lah…

    info: no hp lawasku ilang, kiye no hp-ku sing anyar: 085749404009
    mbok pada kepengin es-me-es (sms kamsude…)

    nomere rika kabeh pira ya…ilang kabeh deh…
    tulung inyong diwenehi nomere santri2 alumni kabeh…

    buat komad: esih mabokan apa ora?
    dolan meng blog-ku lah…

  5. MABOK NGGLEMPONG!!!

    pancen nggo wong serius kok…
    nek kowe pancen kan gemiyen gaweane NGGLEMPONG terus!!!

    nomermu pira Mad, mbok ngimel aku….ngesuk tanggl 11 April aku garep meng jogja. mbok kita bisa ketemuan…. pengin weruh untumu…haha….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s